Een foto expositie van Fotocollectief Wa[+]d te Marrum

Van 3 augustus tot 30 november 2019 exposeren wij onze foto’s in de fotogalerie in de zuivelfabriek te Marrum.

Openingstijden:
Vrijdag:     11:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 17:30 uur

Wil je met één van de exposanten de expositie bekijken, neem dan gerust contact met hem of haar op.

Een foto expositie van Fotocollectief Wa[+]d te Marrum

Over wat ons bezig houdt, Wad ons bezig houdt en wie ons bezighoudt.

Van 1 april tot 30 juni 2019 exposeren wij onze foto’s.
Via deze link vind je de actuele openingstijden.

Wil je met één van de exposanten de expositie bekijken, neem dan contact met haar of hem op.

 


Over fotocollectief Wa[+]d.

Fotocollectief Wa[+]d is een groep van enthousiaste fotografen. Fotografen met verschillende niveaus, interesses en skills. Van portret fotograaf tot landschap specialist. Binnen het collectief heerst een rustige ontspannen sfeer. Men laat elkaar vrij in ieders eigen expertise en interesses. Er is ruimte om van elkaar te leren. Sommige leden van het collectief geven ook daadwerkelijk workshops. Ook verzorgt het foto collectief een paar keer per jaar een expositie of doet men mee met regionale exposities.


Bea Kempenaar  |  Instagram

Ik raak geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en creëer met mijn unieke beelden een eigen kleurrijke en schilderachtige wereld. Mijn fotowereld omvat de diversiteit van het kleine binnen macrofotografie en de grootsheid van het Wad. Met mijn dromerige beeldtaal roep ik een andere beleving van de werkelijkheid op.


Jolien Berntsen  |  Pixie Photography

Als kind van een Hagenees en een Nijmegenaar ben ik blij dat ik geboren en getogen ben in ons mooie Friesland. Als klein kind voelde ik mij al aangetrokken tot onze waddeneilanden, het paardrijden op het strand, de wind in je haren, de zeelucht. Als volwassene heb ik het fotografievak ontdekt en een voorliefde ontwikkelt voor het fotograferen van [huis]dieren in de natuur, de mooie luchten en sferen op de waddeneilanden en ons vaste land aan bijvoorbeeld het Tsjukemâr in het zuiden of de Zeedijk in het noorden.


Maurice Toonen  |  Instagram

Verbazing over de schoonheid van de wereld om mij heen. Een steen, de roep van een wulp, een zonnestraal die door het wolkendek breekt, een regendruppel die precies op mijn neus valt. Op het Wad is geen enkele dag hetzelfde en is alles onderhevig aan verandering. De kustlijn groeit en vervaagt. Vogels worden geboren, zeekraal groeit op onmogelijke plekken. Vaak ontdek ik dat hetgeen dat ik voor lief neem, ook hetgeen is wat me het meest kan boeien. Ik probeer mijn verbazing door middel van foto’s aan anderen te laten zien.


Yvonne Mulder  |  Mauronne Photography

Dagelijks loop ik met mijn hoofd in de wolken… Wolken zijn namelijk het hoofdbestanddeel in mijn landschapsfoto’s. Ik houd van prachtige luchten met een fleugje drama in een foto. Als bofkont woon ik op het mooiste plekje van Nederland met een waanzinnige voortuin genaamd ‘t Wad met zijn mooi gekleurde zonsopkomsten en zonsondergangen.