Expositie in fotogalerie te Marrum

Posted on 25 juli 2019
0
Category: Exposities
Vanaf 3 augustus zijn de foto’s van het fotocollectief Wa[+]d te bewonderen in de fotogalerie van de oude zuivelfabriek te Marrum.
Op zaterdag 13 april tijdens de Opening Toeristenseizoen wordt mijn foto expositie geopend. Vanaf dan zijn mijn foto’s te bewonderen in het centrum van Dokkum bij Zelle Bar Bistro. Hier zullen enkele landschappen te zien zijn in kleur en in zwart-wit.

Zonsopkomst of zonsondergang

Posted on 3 maart 2019
0
Category: Blog
Tags: ,
Elke dag is het weer een verrassing als je wordt verrast met een prachtige zonsopkomst of zonsondergang. De ene keer uitbundiger dan de andere keer, maar steeds een feest om mee te maken.

Waddenfoto’s nu op ansichtkaart

Posted on 13 november 2018
0
Category: Press
Dagelijks loop ik door het schitterende Waddenlandschap, wat niet voor niets uitgeroepen is tot Unesco werelderfgoed. Vaak loop ik met hond Brando of met mijn vriend Maurice, soms met anderen, en af en toe alleen, maar altijd vergezeld door mijn camera. Graag laat ik iedereen op die manier kennismaken met het gebied waar ik dagelijks van geniet. Zodoende heb ik ook cadeaukaartjes en ansichtkaarten gemaakt van een aantal van mijn meest geliefde foto’s. Wil jij